Hakka skjørt!!

Hakka skjørt!!
Hakket til ei jente på Helgeland sommeren 2011.

mandag 9. april 2012

Hakkenåla har ikke fri!!

Ikke speailt flink til og oppgradere bloggen, men skal forsøke og bli flinkere.Hakkenålene mine ligger sjelden i ro eller i det minste er de knytta til et prosjekt. Som vanlig en 6-7 prosjekt i farta, noen er blitt Ufoer og liggi i ro ei god stund. Bok merket er pjona i restegarn og fått en hekla kant rundt.

Halsen eller haltørkle som det også kalles er hakka av alpakkagarn. Hadde en rest turkis og rødt ble noget spesiell, men pytt fikk brukt garnet til noe. Teknikken jeg har brukt her er den jeg kaller MKJ1 og har pjona noen omganger rundt til sist.Trengte et nytt sitteunderlag ble mildt sagt stor også etterr og tova to ganger, men pytt er plass til rumpa mi på det. Her er det brukt ullgan fra Europris og teknikken er strikkemasker.
Hadde noe restegarn av forskjellige typer og da ble det noen glassbrikker,noen ble nok litt store og passe også under pyntepotter til blomster.


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tusen takk Tullmusa. Bloggen min er enkel og ikke særlig fansy, men artig og vise dere hva man kan lage i froskjellige teknikker.

      Slett

Hei! Hyggelig du titterinnom!!